Joi, 28 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Un seminar pentru succesul tau. Bob Proctor la Bucuresti

Un seminar pentru succesul tau. Bob Proctor la Bucuresti

Email Imprimare

Exista avocati care te ajuta sa castigi si altii care iti iau doar banii. Exista antrenori care te transforma intr-un mare campion si altii care doar te istovesc. Din pacate, adevaratii antrenori nu sunt usor de gasit. Sunt chiar mai greu de gasit decat adevaratii avocati! Ori nu au gasit metoda adecvata, ori nu stiu cum sa-ti insufle increderea necesara, ori nu le pasa cu adevarat... Cu siguranta, nu oricine poate fi un veritabil antrenor! Iar o personalitate de talia lui Bob Proctor este extrem de greu de gasit!

Numele lui Bob Proctor cucerit deja o lume intreaga, din America pana in Australia. Fie ca este vorba de succesul personal, fie ca este vorba de cresterea venitului unei firme de la 1 milion la 17 milioane de dolari in doar 3 ani, nimic nu pare a fi prea greu pentru el. Bob Proctor va fi in 20 si 21 noiembrie 2009 la Bucuresti si va sustine, la Rin Grand Hotel, seminarul “Secretul vietii pe care ti-o doresti”. Programul lui se va desfasura sub deviza “Spune-mi ce iti doresti si iti voi spune cum sa ajungi acolo!”.
Bob Proctor nu-si propune sa prezinte o lectie generala de filosofie de viata. El vine sa ne invete concret ce trebuie sa facem pentru a ne construi viata pe care ne-o dorim. Si, ca lucrurile sa fie clare, incepe prin a ne lamuri de ce trebuie sa facem aceste lucruri si, cel mai important, sa ne invate cum sa facem aceste lucruri.
Fondator al “Life Succes Productions” si protagonist al filmului de succes “The Secret”, considerat unul dintre mentorii faimoasei “Legi a Atractiei”, Bob Proctor a cucerit lumea pentru ca stie cum sa-l invete pe fiecare sa-si transforme aspiratiile in realitate. Stie sa pretuiasca atat bogatia spirituala, cat si pe cea materiala. Si stie sa-l ajute pe fiecare sa dobandeasca aceste bogatii. Tocmai de aceea cartea lui, “You Were Born Rich”, a reprezentat un enorm succes.
Prezenta lui la Bucuresti este o ocazie care nu trebuie ratata. Numarul locurilor la seminarul pe care il va sustine este limitat. Pentru inscriere gasiti toate informatiile necesare pe www.bobproctor.ro. (Cecilia Caragea)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.