Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente O lume in alb si negru, programe pentru familii

O lume in alb si negru, programe pentru familii

Email Imprimare

In lunile noiembrie si decembrie 2014, familiile cu copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sunt invitate la programele cu tema O lume in alb si negru, desfasurate in expozitia Marcel-G. Lefrancq – Suprarealismul cotidianului, deschisa in salile Kretzulescu ale MNAR. Expozitia Marcel-G. Lefrancq - Suprarealismul cotidianului prezinta saizeci de fotografii care recreeaza, prin intermediul unor imagini evocatoare, o lume imaginara, surprinzand deopotriva realitatile angoasante ale epocii artistului.
Vazuta in alb si negru, prin obiectivul aparatului de fotografiat, lumea din jurul nostru nu mai seamana cu ceea ce stim. Ea poate deveni mai misterioasa, mai poetica, mai expresiva. Copiii si parintii sunt asteptati sa descopere impreuna frumusetea si ineditul realitatii de zi cu zi, asa cum le-a surprins in fotografiile sale artistul belgian Marcel -G. Lefrancq.
Participarea la programe se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile, la telefon: 021/314.81.19 sau prin e-mail la adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Pret bilet: 15 lei/persoana.
Durata: aproximativ doua ore (vizita activa in expozitie si atelier de creatie).
Mai multe detalii despre aceste programe gasiti pe www.mnar.arts.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.