Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Paddington se lanseaza in Romania impreuna cu magiunul de prune Topoloveni

Paddington se lanseaza in Romania impreuna cu magiunul de prune Topoloveni

Email Imprimare

Ursuletul Paddington aduce parintilor si copiilor romani o premiera, din 5 decembrie in cinematografele din toata tara. Pentru ca drumul lui Paddington de la Londra pana la Bucuresti este unul lung si plin de provocari, copiii de toate varstele se pregatesc sa il intampine cu magiun de prune Topoloveni. Odiseea lui Paddington se aseamana “hai-huielii†magiunului de prune Topoloveni prin lume, doar ca, de aceasta data, nu mai este magiunul cel care pleaca pe drumuri straine, ci toate drumurile din strainatate ajung in Romania, la magiunul de prune Topoloveni. Cautati in magazine magiunul de Topoloveni cu eticheta Paddington pentru a intelege de ce simpaticul ursulet a facut aceasta alegere! Paddington a ales dulcele sanatos si natural premiat si recunoscut la nivel international pentru gust si calitate. Din 5 decembrie, mergeti la cinema sa luati parte la cele mai frumoase aventuri ale cunoscutului personaj care a cucerit o lume intreaga si care se hraneste corect si sanatos, cu magiun de prune Topoloveni!

Am ales ziua de 14 noiembrie 2014 pentru lansarea seriei dedicate noului admirator si consumator international al magiunului de prune Topoloveni, Paddington, deoarece este Ziua Internationala a Diabetului, iar magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant, dupa cum arata concluziile studiului clinic efectuat la Institutul N.C. Paulescu. In plus, astazi incepe Postul Craciunului, iar magiunul de prune Topoloveni poate fi consumat si in aceasta perioada de curatire fizica si spirituala. Magiunul de prune Topoloveni este monoprodus, obtinut numai din prune proaspete romanesti si are calitatea de aliment functional cu efecte benefice deosebite asupra organismului uman incepand de la varsta de sase luni. Incepand de astazi, 14 noiembrie, orele 10:00, Paddington va asteapta in magazinele noastre ecologice Topoloveni si Topoloveana, din Bucuresti (Str. Berzei, nr. 44, Sector 1 si Bd. Carol I, nr. 57, Sector 2), iar de saptamana viitoare va ajunge si in hiper si supermarketuri, a declarat doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Ecranizat dupa celebra serie de carti pentru copii a autorului britanic Michael Bond, Paddington spune povestea amuzanta a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviana tocmai la Londra, in cautarea unui camin. Peripetiile ursuletului, ale carui maniere ireprosabile si bune intentii duc deseori la incidente comice si haos total - au cucerit intreg mapamondul si au devenit literatura clasica pentru copii. Povestea lui Paddington se aseamana cu cea a magiunului de prune Topoloveni care a strabatut ultimii 100 ani ca sa isi arate adevarata valoare cultural-gastronomica.
Paddington se pregateste sa cucereasca acum Romania, iar pentru asta are nevoie de toata energia. Din acest motiv a ales sa isi asocieze imaginea cu un produs 100% natural, indicat copiilor de la varsta de 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei, dar si adolescentilor, parintilor sau bunicilor, permis si in dieta persoanelor bolnave de diabet conform studiului clinic realizat la Institutul de Nutritie si Diabet N.C. Paulescu.
Pentru ursuletul aventuros Paddington, magiunul de prune Topoloveni este cea mai buna gustare, singurul aliment care are efecte benefice atat pentru nepoti, parinti si bunici pe care ii asteapta, familii de cate trei generatii, sa ii vada aventurile pe marele ecran. 
Celebrul ursulet Paddington ajunge in cinematografele din Romania pe 5 decembrie, distribuit de InterComFilm Distribution. Filmul are ca partener de comunicare magiunul de prune Topoloveni, singurul produs gastronomic romanesc recunoscut de UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate prin acordarea Indicatiei Geografice Protejate, dar si singurul produs romanesc premiat doi ani consecutiv cu doua din maximum trei Stele Michelin, fiind apreciat de un juriu de chefi internationali ca avand un gust remarcabil.
Accesati paginile oficiale de Facebook: Magiun de prune Topoloveni si Paddington Filmul pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre prietenia dintre ursuletul aventuros si magiunul cel voinic. (Foto: www.magiun-sonimpex.ro)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.