Miercuri, 19 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Secrete la vedere la MNAR

Secrete la vedere la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei lanseaza un nou tip de prezentari in Galeria de Arta Europeana intitulate Secrete la vedere. Acestea vor fi oferite publicului vizitator incepand cu data de 1 aprilie, in prima zi de miercuri a fiecarei luni calendaristice (miercurea gratuita), de la orele 11.30 si 14.30, durata lor fiind de aproximativ o ora.
Prezentarile ghidate fac parte dintr-un un proiect organizat si sustinut de catre voluntarii adolescenti ai muzeului, membri ai Consiliului Adolescentilor (CADO), impreuna cu educatorii muzeali ai MNAR.

Lucrarile de arta ascund secrete chiar sub ochii nostri, secrete pe care s-ar putea sa nu le descoperim daca vizitam muzeul pe cont propriu. Astfel, fara a fi o abordare exhaustiva a patrimoniului Galeriei de Arta Europeana, aceste prezentari isi propun sa scoata in evidenta trei sau patru lucrari prin intermediul povestilor din spatele lor. Vor fi oferite detalii mai putin cunoscute despre procesul de restaurare sau detalii inedite legate de viata artistilor si de maniera de lucru din atelierul acestora.

Prezentarile vor avea lunar cate o lucrare vedeta diferita. Desi traseul propus de tinerii voluntari va purta vizitatorii prin aceleasi sali ale muzeului, fiecare luna va prilejui descoperirea unor noi secrete si a unor noi povesti.

Secrete la vedere - Proiect CADO de prezentari ghidate in Galeria de Arta Europeana

Durata: o ora
Ore: 11:30 si 14:30
Tarif: gratuit
Participare: inscriere in ziua sustinerii ghidajului, la casa de bilete a Galeriei de Arta Europeana

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.