Marti, 12 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cicolturism la Urlati

Cicolturism la Urlati

Email Imprimare

Outhentic Cycling Romania si foto4ever.ro invita iubitorii de cicloturism la o tura speciala intitulata Zanele din Padurea Magica, un eveniment dedicat doamnelor si domnisoarelor, desfasurat in regiunea viticola Dealu Mare, in vecinatatea orasului Urlati, la doar 90 km de Bucuresti, in weekendul 4-5 aprilie.
Evenimentul va incepe sambata cu o plimbare in Padurea Magica de langa Urlati, pe bicicleta, unde toti participantii se vor putea bucura de natura imbracata in vesminte de primavara. Pe minunatul traseu ales de organizatori se va servi un picnic intr-un peisaj cu o panorama superba asupra vaii Cricovului, dupa care zanele, si nu numai, vor fi protagonistele unei sedinte foto. Pauza de cafea, de hidratare si alte cateva surprize frumoase nu vor lipsi.

Participantii vor ajunge apoi tot pe bicicleta in Urlati si la Conacul Bellu. Muzeul de aici este bijuteria arhitecturala a zonei si va putea fi vizitat. In programul de seara sunt incluse o degustare de vinuri alese, doar vorbim despre Dealu Mare, urmata apoi de cina si foc de tabara cu povesti.
Pentru cei care doresc sa ramana si a doua zi se va organiza o a doua tura pe doua roti pe un drum superb si linistit, printre viile din jurul Urlatiului.

In 2014, noi, cei de la Outhentic Cycling Romania si Asociatia Roi am realizat cu sprijinul voluntarilor romani si straini marcarea unei retele de trasee cicloturistice. in total avem in zona Urlati si Ploiesti peste 160 km de trasee marcate, pentru toate gusturile si nivelurile de pregatire, de la incepatori si familii si pana la iubitori de concursuri cicliste. Acum ne dorim sa aducem cat mai multe persoane care sa se bucure de aceste trasee, relaxat, fara a fi vorba de concursuri. Evenimentul din aprilie deschide o serie de tururi care vor atrage iubitorii de natura si de miscare, dar si consumatorii de produse locale naturale. Le asteptam pe doamne, pe domnisoare, dar si pe domni sa se bucure de minunata Padure Magica si de frumusetile pe care Urlatiul le ofera vizitatorilor! a declarat Mircea Crisbasanu, coordonatorul proiectului Outhentic si Vicepresedinte al Asociatiei Roi.

Traseele ce vor fi parcurse masoara 40 km in prima zi si 18 km in cea de-a doua zi. Desi evenimentul este dedicat doamnelor si domnisoarelor, oricine este binevenit sa participe, inclusiv sotii, prietenii sau copiii. Pentru incepatori va exista posibilitatea de a parcurge doar traseul din padure de aproximativ 8 km. Punctul de intalnire pentru toti participantii va fi Monumentul Eroilor de pe platoul Varbila (harta aici), la ora 11:00. Transportul se va face individual, fie cu trenul pana la Ploiesti, fie cu masina personala.

Inscrierea la eveniment presupune achitarea unei taxe de 149 RON pentru participarea de sambata si 249 RON pentru ambele zile (tarif in care sunt incluse cazare si mic dejun). La cerere organizatorii pot pune la dispozitia participantilor biciclete pentru inchiriat.
Veniturile adunate din acest eveniment vor sustine activitatile de intretinere a traseelor marcate din zona Urlati. informatii despre cele 7 trasee se gasesc aici: http://www.ctiurlati.ro/en/

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite la adresa: http://cyclingromania.ro/zanele-din-padurea-magica/. Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/957517884283201/
Outhentic Cycling Romania este un proiect de antreprenoriat social, sustinut de catre Asociatia Roi, care promoveaza cicloturismul si dezvoltarea comunitatilor locale.
Persoana contact:
Mircea Crisbasanu
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mobil: (+40) 746.11.00.33, Site: www.cyclingromania.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.