Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente BEST Engineering Marathon

BEST Engineering Marathon

Email Imprimare

BESTEM, BEST Engineering Marathon, organizat de BEST Bucuresti, eveniment aflat la a cincea editie, va avea loc pe data 25-26 aprilie in Biblioteca Centrala din Universitatea Politehnica Bucuresti.
Evenimentul aduna studenti pasionati de inginerie, o experienta inedita in cadrul careia, pe langa ingeniozitatea si puterea de adaptare, le va fi testata și rezistenta in conditii de stres si oboseala pe tot parcursul celor 24 de ore de competitie. De asemenea, in timpul acestei competitii participantii au sansa sa isi faca noi prieteni si sa castige premii constand in internship-uri platite, vouchere, jocuri video si alte gadgeturi.
Anul acesta, in cadrul probelor propuse de companiile participante, studentii au sansa sa isi puna in practica abilitatile de programare folosind mai multe limbaje printre care si .NET, C++ sau  MariaDB, Java, PHP, etc . Domeniile de aplicabilitate sunt variate: de la gestionarea serverelor si a resurselor umane pana la industria jocurilor video.

Pentru a participa la BEST Engineering Marathon, studentii trebuie sa viziteze site-ul http://bestbucuresti.ro/bestem/ si sa aplice la una din probele companiilor participante.
Totodata, acestia au posibilitatea de a-si uploada CV-ul catre companiile prezente la eveniment in vederea unui internship primul pas spre o cariera de succes.

BEST Engineering Marathon este organizat cu sprijinul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Printre partenerii media, se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.