Miercuri, 19 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente "Bowling" mioritic la Muzeul ASTRA

"Bowling" mioritic la Muzeul ASTRA

Email Imprimare

Muzeul ASTRA din Sibiu are o popicarie traditionala. Este vorba despre Popicaria din Paltinis, cunoscuta statiune montana din judetul Sibiu, aflata la cea mai inalta altitudine din tara (1440 metri).
Popicaria a fost transferata in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului in anul 1992, insa ea a fost construita undeva in preajma anului 1920. In cele aproape 7 decenii, aceasta gaselnita (sa-i spunem) a fost deliciul turistilor care au poposit in Paltinis.

Popicaria din Paltinis a devenit astfel un veritabil monument, amenajat la cativa pasi de Carciuma din Batrani. Popicaria nu si-a pierdut stralucirea si este functionala si astazi in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.