Luni, 14 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cupa Regelui la oina

Cupa Regelui la oina

Email Imprimare

Finala Cupei Regelui la oina se va disputa sambata, 9 mai, pe stadionul national Arcul de Triumf, intre echipele Frontiera Tomis Constanta si Straja Bucuresti, incepand cu ora 11.00.
Pe langa partida propriu-zisa sunt programate meciuri demonstrative, cum este cel dintre Muntenia si Moldova, iar personalitatile momentului isi vor dovedi talentul si cunostintele din acest sport intr-un meci care sustine campania Iubesc Oina!.

Vor fi organizate ateliere tematice pentru copii si adulti si se vor putea achizitiona mancaruri si produse traditionale.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.