Joi, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Legenda rock anti-Monsanto

Legenda rock anti-Monsanto

Email Imprimare

In viitorul sau album, care va fi lansat in curand, legendarul muzician Neil Young va lua pozitie impotriva companiei Monsanto. De altfel, albumul poarta titlul The Monsanto Years / Anii Monsanto. Atitudinea cantaretului dovedeste faptul ca tot mai multi oameni sunt constienti de produsele toxice ale acestei firme. Neil Young va lucra la promovarea acestui album impreuna cu fiii lui Willie Nelson.

Mesajul principal al acestui album devine clar din simpla parcurgere a titlurilor pieselor lui Young. Iata cateva dintre ele: Seeds / Seminte, Too Big to Fail / Prea mare ca sa dai gres, Monsanto Years / Anii Monsanto si Rock Starbucks. In noiembrie 2014, Neil Young a initiat boicotarea companiei Starbucks din cauza ca aceasta incearca sa impiedice mentionarea GMO (organism modificat genetic) pe etichetele produselor alimentare in statul american Vermont. Revista Rolling Stones scria, la acea vreme, urmatoarele: Neil Young isi cauta o noua sursa pentru latte-ul sau de fiecare zi. In aceasta saptamana, rockerul a anuntat pe site-ul sau ca boicoteaza compania Starbucks deoarece aceasta s-a implicat intr-un proces intentat statului Vermont pentru impunerea noii reguli de a anunta pe eticheta ingredientele modificate genetic.
Noul album al lui Young arata cat de tare si cat de departe a rasunat alarma referitoare la legatura dintre cancer si chimicalele utilizate de Monsanto. Acum, cand agentiile internationale din domeniul sanatatii confirma ceea ce s-a spus de multa vreme incoace, tot mai multi oameni refuza sa accepte ca mancarea lor sa fie un rezervor de chimicale. Iar ei sunt sprijiniti in aceasta lupta de vedete de prim rang precum Neil Young, Chuck Norris sau Dr. Oz.
Neil Young va sustine in luna iulie un mini-turneu american de promovare a albumului The Monsanto Years – datele si locatiile sunt deja stabilite.
Sursa: naturasociety.com.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.