Miercuri, 19 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Printul Charles, din nou la Valea Zalanului

Printul Charles, din nou la Valea Zalanului

Email Imprimare

Printul Charles al Marii Britanii a ajuns duminica seara la conacul sau din satul Valea Zalanului, unde obisnuieste sa vina de cativa ani la sfarsitul lunii mai sau inceputul lunii iunie pentru a-si petrece cateva zile de vacanta. Printul a fost intampinat in fata resedintei sale de mai multi localnici, care i-au urat bun venit, si a innoptat la conac.
Programul vizitei printului Charles nu este cunoscut, dar, potrivit unor surse neoficiale, in cursul zilei de astazi va ramane la Valea Zalanului, unde e posibil sa asiste la un concurs de cosit si la un mic spectacol sustinut de copiii din zona. E posibil, de asemenea, ca in zilele urmatoare printul sa viziteze si alte localitati din Transilvania unde detine proprietati, cum ar fi Viscri, din judetul Brasov.

Valea Zalanului este un catun aflat in vecinatatea comunei Malnas, unde oamenii traiesc simplu, in case traditionale, dupa randuiala stiuta din generatie in generatie. Ca sa ajungi la Valea Zalanului trebuie sa parcurgi circa 14 kilometri prin pustietate, pe un drum ingust de tara.
Printul a cumparat in Valea Zalanului un conac vechi, pe care l-a restaurant si care este deschis turistilor, cu exceptia perioadei in care el se afla in Romania. Este considerata una cele mai frumoase proprietati din lume, fiind mentionata in prestigioasa revista americana Vanity Fair.


Puteti citi continuarea pe Antena Satelor.
(Corespondent Oana Negrea, Antena Satelor)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.