Vineri, 29 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Muzeul National de Arta al Romaniei a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2015

Muzeul National de Arta al Romaniei a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2015

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor, datorita recenziilor favorabile primite din partea vizitatorilor in cursul anului trecut. TripAdvisor.com este un cunoscut site de promovare turistica, al carui scop este sa ofere informatii punctuale si de actualitate despre diverse obiective turistice, pe baza experientei vizitatorilor. De asemenea, include un forum interactiv dedicat calatoriilor.
Premiul TripAdvisor se acorda in urma analizei calitative a opiniei celor care au vizitat Muzeul National de Arta al Romaniei si reflecta imaginea pozitiva a institutiei. In anul 2014, numarul total de vizitatori a fost de 88.150.

Muzeul National de Arta al Romaniei este detinatorul celui mai bogat patrimoniu de arta romaneasca si universala din tara. Infiintat in anul 1948, el functioneaza in fostul Palat Regal. MNAR desfasoara o bogata activitate expozitionala si acorda o importanta crescanda diversificarii activitatilor pentru public. Astfel, in 2014 au fost organizate la sediul muzeului 210 programe pentru scoli, pentru familii si pentru adolescenti si 107 programe pentru adulti, la care au participat in total 16.182 de persoane.

Demersul de accesibilizare a institutiei pentru toate categoriile de public a inclus si lansarea tururilor virtuale, accesibile in mod gratuit pe site-ul muzeului. Realizate in colaborare cu Imago Factory, tururile cuprind, alaturi de galeriile permanente ale MNAR (Galeria de Arta Veche Romaneasca, Galeria de Arta Romaneasca Moderna si Galeria de Arta Europeana), muzeele-satelit - Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul "K.H. Zambaccian" si Muzeul "Theodor Pallady".

De asemenea, MNAR a lansat in 2014 un tur multisenzorial al Galeriei de Arta Europeana, care cuprinde trei aplicatii multimedia si de realitate augmentata, replici tactile, mostre textile, o "biblioteca de sunete" si "o biblioteca olfactiva", realizate in cadrul proiectului ARTtouch dedicat persoanelor cu dizabilitati de vedere si auz, finantat de Fundatia Orange Romania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.