Duminica, 17 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Conferinta Dar unde sunt zapezile de altadata?, la MNAR

Conferinta Dar unde sunt zapezile de altadata?, la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei, Agentia universitara a Francofoniei si Asociatia secular-umanista din Romania va invit─â vineri, 25 septembrie 2015, ora 17.00, la conferinta Dar unde sunt zapezile de altadata? O istorie a iernii in Europa, sustinuta de istoricul si profesorul elvetian Francois Walter, in cadrul Bucharest Science Festival. Conferinta va avea loc la Muzeul National de Arta al Romaniei, in foaierul Galeriei de Arta Europeana (Calea Victoriei nr. 49-53, Bucuresti) si va avea ca tematica reprezent─ârile artistice si culturale ale iernii.

In cadrul conferintei, domnul Francois Walter va aborda dintr-o perspectiva antropologica tematica schimbarilor climatice si va vorbi despre istoria iernii în imaginarul, reprezentarile si in cultura europeana. Discursul va porni de la lucrarea-vedeta Iarna de Pieter Brueghel cel Tanar, aflata in colectia Muzeului National de Arta al Romaniei.
Cei interesati sunt asteptati sa se inscrie in limita locurilor disponibile la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , precizand data si evenimentul la care doresc sa asiste.
Toti participantii la conferinta vor putea vizita gratuit Galeria de Arta Europeana in care sunt expuse si alte lucrari ale pictorului Pieter Brueghel cel Tanar.
Conferinta va avea loc in limba franceza.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.