Vineri, 25 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Atelier de design floral de toamna

Atelier de design floral de toamna

Email Imprimare

Flowers Garden va invita duminica, 15 noiembrie 2015, intre orele 10.30-13.30, la un atelier de design floral sustinut de Stefan Ditu. Avand ca tema aranjamentele florale de toamna, atelierul va avea loc la Ceainaria Rendez-Vous (Calea Floreasca nr. 102, Sector 2, Bucuresti). Sunteti invitati intr-o calatorie magica in lumea florilor, calatorie plina de culorile si aromele toamnei.

Au inflorit iar crizanteme
Ca-i prea tarziu, nici nu le pasa
A fost si soare mai devreme
Si-acuma ploaia se revarsa.
Hai sa privim cu nostalgie
Uimiti, de gingasa lumina
Dragi crizanteme din gradina,
Simtim ca iarna vrea sa vina


Flowers Garden a deschis seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite au reusit sa aduca mai aproape conceptul de aranjament/buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului floral Stefan Ditu.
In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.
Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.
Designerul floral Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut un important Premiu III la categoria Buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.
Cost atelier: 150 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
Pentru inscrieri si detalii despre eveniment: puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0757.011.869 si 0742.881.416 sau puteti scrie la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Revista noastra, Dacic Cool, se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.