Sambata, 8 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Atelier de design floral Aranjament de Craciun

Atelier de design floral Aranjament de Craciun

Email Imprimare

Flowers Garden va invita sambata, 5 decembrie 2015, intre orele 11.00 si 13.00, la un atelier de design floral sustinut de Stefan Ditu. Avand ca tema aranjamentul de Craciun, atelierul va avea loc la Ceainaria Rendez-Vous (Calea Floreasca nr. 102, Sector 2, Bucuresti). Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor, cat si celor care au mai lucrat in domeniul designului floral. Materialele care vor fi folosite sunt: vas ceramic, brad, burete floral, ilex, conuri, felii ucate de fructe, scortisoara, funde, globuri, alte elemente naturale, uscate si vopsite.

Flowers Garden a deschis seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite au reusit sa aduca mai aproape conceptul de aranjament/buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului floral Stefan Ditu.
In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.
Designerul floral Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut un important Premiu III la categoria Buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.
Cost atelier: 150 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).
Pentru inscrieri si detalii despre eveniment: puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0757.011.869 si 0742.881.416 sau puteti scrie la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Revista noastra, Dacic Cool, se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.