Vineri, 13 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Expozitia Dar din dar, la MTR

Expozitia Dar din dar, la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 17 decembrie 2015, de la ora 18.00, la Sala Tancred Banateanu, la vernisajul expozitiei Dar din dar. In anul in care sarbatoreste 25 de ani de la reinfiintare, Muzeul National al Taranului Roman aduce in fata publicului, in luna decembrie, a treia expozitie din ciclul Dar din dar. Primele doua au fost deschise in anii 1995 si 1996. Expozitia este dedicata celor 300 de oameni generosi care, prin donatiile lor, au contribuit la cresterea neintrerupta a colectiilor noastre.

Expozitia, care va pune in valoare doar o parte a acestor donatii, se doreste a fi un gest de multumire si incearca sa scoata din anonimat numele acestor donatori care s-au dovedit cu adevarat prieteni ai Muzeului Taranului Roman. Expozitia va putea fi vizitata pana pe 17 ianuarie 2016, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Intrarea este libera.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.