Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Fabrica de clatite Tefal

Fabrica de clatite Tefal

Email Imprimare

Tefal a dat startul celei de-a doua editii a campaniei nationale Fabrica de Clatite, printr-un show culinar interactiv, desfasurat joi, 17 martie 2016, la restaurantul Chefs Experience din Bucuresti. Alaturi de Jamila Cuisine, Tefal a transformat clatitele, un desert simplu, intr-o specialitate gourmet - cu adaos de distractie si creativitate. Evenimentul a fost indulcit de Magiunul de prune Topoloveni, celebrul brand de tara distins cu cele mai prestigioase premii internationale pentru calitate. Cu aceasta ocazie, Tefal a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative, al carei design grafic interior permite realizarea unor clatite inedite, in forma de urs panda. Tigaia poate fi folosita si pentru clatitele cu forma clasica, rotunda.

O reteta foarte populara si aparent simpla, precum cea de clatite, se poate transforma intr-o adevarata delicatesa, daca esti creativ si ai tigaia potrivita. Desenul din interiorul tigaii Tefal Panda, ce reproduce fata unui urs, aduce o doza de ludic si alunga monotonia din bucatarie, transformand prepararea clatitelor intr-o experienta amuzanta. Decorarea clatitelor este activitatea preferata a intregii familii, iar pentru aceasta avem nevoie de un gem de calitate, fara zahar si fara conservanti. Suntem bucurosi ca la Fabrica de Clatite am avut alaturi de noi Magiunul de Topoloveni, care a desavarsit gustul clatitelor noastre, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Tehnologie performanta si sigura
Tefal inoveaza prin noua tehnologie cu jet de cerneala, ce permite decorarea bazei exterioare a tigaii cu grad inalt de precizie, astfel ca invelisul exterior, realizat din email dur, isi pastreaza rezistenta ridicata la caldura si zgarieturi. Invelisul interior antiaderent PowerGlide este imbunatatit cu particule minerale pentru o desprindere usoara la fiecare utilizare si este de doua ori mai rezistent decat invelisul LongGlide de la Tefal. La fel ca toate tigaile Tefal, si noua Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indica momentul cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, astfel incat preparatele sa aiba culoare, textura si gust, cele trei elemente-cheie care desavarsesc experienta culinara.

Premii zilnice la Fabrica de Clatite
Campania nationala Fabrica de Clatite Tefal – productii presarate cu creativitate se desfasoara intre 14 martie si 8 mai; in aceasta perioada, cei care achizitioneaza orice tigaie, cratita sau oala Tefal si inscriu bonul si data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot castiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucatarie in valoare de 2.000 de euro.

Despre Tefal®: Tefal, ingeniozitate acasa
De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal aduce solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.tefal.ro



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.