Luni, 16 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Expozitia Brancusi. Forme in alb si negru, la Muzeul National de Arta

Expozitia Brancusi. Forme in alb si negru, la Muzeul National de Arta

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa participati vineri, 13 mai 2016, ora 17.30, la Un ceas pentru… arta, o vizita cu ghidaj gratuit in expozitia Brancusi. Forme in alb si negru, deschisa in Salile Kretzulescu. Prezentarea dureaza o ora si este sustinuta de Elena Ciocoiu, specialist in istoria artei. Expozitia Brancusi. Forme in alb si negru face parte din Programul national 140 de ani de la nasterea marelui sculptor Constantin Brancusi, initiat de Ministerul Culturii, si propune o selectie de 40 de tiraje moderne dupa cliseele realizate de artist la Paris: aspecte din atelier si sculpturi aflate in diferite stadii de lucru.

Se plateste doar biletul de intrare in expozitie (4 lei), fara taxa de ghidaj obisnuita. Participarea se face pe baza de programare prin e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 021.314.81.19, de luni pana vineri in intervalul orar 10.00-16.00.
Mai multe detalii gasiti pe www.mnar.arts.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.