Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Concert de muzica orientala in expozitia Oglinzile Orientului

Concert de muzica orientala in expozitia Oglinzile Orientului

Email Imprimare

Duminica, 3 iulie 2016, orele 12.00 sunteti invitati sa participati la un concert de muzica orientala in expozitia Oglinzile Orientului, deschisa la parterul Galeriei Nationale. Curatori vor fi Elena Olariu si Mariana Vida. Concertul va fi sustinut de trioul Multumult, care va va introduce in atmosfera muzicii cantate odinioara in Imperiul Otoman. Expozitia Oglinzile Orientului aduce in fata vizitatorilor lumea plina de culoare si pitoresc a perioadei fanariote, a Dobrogei si Balcicului, a mirificului Constantinopol, dar si a Orientului Apropiat.

Pentru prima data in istoria artei autohtone, tema orientala este tratata in ansamblul ei. Intr-o scenografie expoziţionala de exceptie veti asculta acorduri ale muzicii levantine: instrumente exotice, sunete de departe si condimente. Privit in oglinda magica, ciucurul devine tertel. Ascultat la Portile Orientului, cantecul ajunge poveste. Trioul acustic Multumult va invita la un concert alla turca: motive si teme din Rasarit. Halal la MNAR!
Accesul se face pe baza unei rezervari prealabile prin e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 021.314.81.19.
Intrarea este libera!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.