Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Vlad Maistorovici si Diana Ionescu, in concert la Torino Classical Music Festival 2016

Vlad Maistorovici si Diana Ionescu, in concert la Torino Classical Music Festival 2016

Email Imprimare

Duminica, 17 iulie 2016, ora 18.00, la Palatul Barolo din Torino (Via delle Orfane 7, Torino), Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, in parteneriat cu Primaria din Torino si Muzeul National George Enescu din Bucuresti, organizeaza un concert in cadrul Torino Classical Music Festival 2016 (12-17 iulie 2016), concert ce va fi sustinut de violonistul Vlad Maistorovici si de pianista Diana Ionescu. In program vor fi interpretate piese de: George Enescu, Wolfgang Amadeus Mozart si Igor Stravinsky.

Cu ocazia implinirii a 135 de ani de la nasterea marelui violonist, compozitor si dirijor George Enescu, Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, Muzeul National George Enescu din Bucuresti si Primaria orasului Torino prezinta la Palatul Barolo din Torino expozitia de fotografie George Enescu 135: un omagiu adus vietii si activitatii marelui muzician roman.
Evenimentul beneficiaza de sprijinul financiar al Institutului Cultural Roman si face parte din programul oficial al Torino Classical Music Festival 2016. Mai multe informatii gasiti pe: www.icr.ro si www.torinoclassicalmusic.it. (Foto: Aurel Virlan)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.