Duminica, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Magiunul de prune Topoloveni si dulceturile Topoloveana, prezentate la Bruxelles

Magiunul de prune Topoloveni si dulceturile Topoloveana, prezentate la Bruxelles

Email Imprimare

Magiunul de prune Topoloveni si dulceturile din gama Topoloveana au fost prezentate la Bruxelles, la sediul Reprezentantei Permanente a Romaniei in cadrul unor actiuni de promovare a produselor alimentare romanesti organizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Aceste evenimente au ca scop promovarea produselor romanesti in randul omologilor din Reprezentantele Permanente si din Comisia Europeana, precum si in randul romanilor din institutiile europene. Cei peste 200 de invitati s-au delectat cu magiunul de prune Topoloveni, primul produs romanesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene pentru calitate, unicitate, autenticitate si traditionalitate in anul 2011 prin certificarea Indicatie Geografica Protejata.

Magiunul de prune Topoloveni este dovada ca Romania are produse cu traditie, care pot reprezenta cu succes cultura gastronomica romaneasca la cel mai inalt nivel si pot fi incluse in randul schemelor de calitate europene. Alaturi de magiunul de prune Topoloveni, dulceturile din gama Topoloveana au reprezentat un adevarat rasfat dulce si sanatos, apreciat de invitati pentru fructele proaspete si intregi care se regasesc in produsul finit, pentru gustul deosebit si pentru metoda de realizare: fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Produsele prezentate de Sonimpex Topoloveni au fost apreciate pentru inalta valoare nutritionala si pentru beneficiile aduse sanatatii prin pastrarea calitatilor fructelor proaspete romanesti, procesate cu atentie si migala, fierte fara foc direct.
Ne-am bucurat sa revenim la Bruxelles, acolo unde magiunul de prune Topoloveni a primit recunoasterea europeana a calitatii - Indicatia Geografica Protejata, si, alaturi de produsele din gama Topoloveana, au primit aprecierea gustului deosebit la Institutul International pentru Gust si Calitate, care a premiat produsele noastre cu stele de aur Michelin, oferite de bucatari cu stele Michelin, dupa ce au degustat in orb produsele noastre, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni. Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi, are onoarea sa fie furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie.
De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection -  cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.