Duminica, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Programul Nocturna muzeala la Muzeul National de Arta al Romaniei

Programul Nocturna muzeala la Muzeul National de Arta al Romaniei

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) lanseaza vineri, 29 iulie 2016, programul Nocturna muzeala, urmand ca sediul central si muzeele subordonate sa fie deschise pana la ora 22.00 in ultimul weekend al fiecarei luni (vineri-sambata). In mod concret, vineri, 29 iulie, vor putea fi vizitate Galeria Nationala si expozitia temporara Oglinzile Orientului, iar sambata, 30 iulie, Galeria de Arta Europeana si Muzeul Colectiilor de Arta (Calea Victoriei 111), Muzeul K.H. Zambaccian (strada Muzeul Zambaccian nr. 21 A), Muzeul Theodor Pallady (str. Spatarului nr. 22). Ultima intrare in spatiile expozitionale se va face la ora 21.30.

De asemenea, sambata, 30 iulie 2016, incepand cu ora 20.00, in curtea de onoare a sediului central (Calea Victoriei 49 - 53), va fi organizata o dezbatere cu tema: Ce vrem sa fie MNAR? la care vor fi invitate sa participe personalitati din lumea cultural-artistica, organizatii non-guvernamentale etc., precum si cei interesati din randul publicului vizitator.
MNAR are prin pozitia sa urbana si infrastructura toate premisele pentru a deveni un spatiu viu, deschis comunitatii, care sa gazduiasca evenimente de cea mai inalta calitate, care sa dea publicului sentimentul ca institutia este aliniata unor bune practici internationale, ca face oficiul de vector de mare anvergura in conectarea la schimbul mondial de valori, a afirmat, la conferinta de presa din data de 21 iulie 2016, Calin Stegerean, manager MNAR, care va modera dezbaterea de sambata-seara. Sensul acestei intalniri este legat de strategia muzeului privind angajarea unor consultari cu specialisti si publicul larg in privinta programelor culturale ale institutiei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.