Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Zestrea by Liliana Turoiu, la licitatia de la Galeria de Arta Artmark

Zestrea by Liliana Turoiu, la licitatia de la Galeria de Arta Artmark

Email Imprimare

Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu, inspirate de straiele domnitelor de altadata, va poarta zilele acestea prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.  Expozitia se va finaliza cu Licitatia de Valori Traditionale, organizata in seara de 27 septembrie, ora 20.00, la sediul Galeriei de Arta Artmark din Bucuresti, str. C. A. Rosetti nr. 5.

Dupa seria ampla de evenimente expozitionale din Italia, Franta, Austria, Germania si Romania, colectia Zestrea, semnata Liliana Turoiu, s-a transformat dintr-un proiect personal de moda, intr-un curent cultural cu implicatii transformative, conceput pentru sustinerea valorilor autentice romanesti in randul publicului larg, un proiect amplu mediatizat si premiat avand deja recunoastere internationala.
O rochie unicat si o ie de exceptie din colectia Zestrea, imbinand maiestria straielor medievale cu materiale pretioase, precum dantela, tul, catifea ori matase, dar si cu broderii elaborate, vor fi licitate pe 27 septembrie la prestigioasa Galerie de Arta Artmark, in cadrul Licitatiei de Valori Traditionale romanesti. In aceasta a VI-a editie a Licitatiei de Valori Traditionale initiata de Artmark au fost selectate, in total, 208 loturi - articole vestimentare traditionale romanesti, picturi cu tematica, obiecte decorative artizanale, tema si amploarea licitatiei datorandu-se interesului tot mai crescut al publicului fata de valorile romanesti autentice si de dorinta de a achizitiona obiecte de acest gen.
Ambele piese au fost expuse in locuri deosebite, incarcate de istorie: la Muzeul National Peles - in Camera de Aur din Castelul Pelisor, unde se afla inima Reginei Maria; la Castelul Bran - in Camera de Muzica a Reginei Maria; la Cetatea Fagarasului - in Sala Tronului; la Viena - in Palatul Schonbrunn, Sala Palmenhaus; la Roma - in Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman, Accademia di Romania; la Milano - in Pavilionul National al Romaniei din cadrul expozitiei universale ExpoMilano 2015.
Rochia si ia se liciteaza la Artmark la Licitatia de Valori Traditionale de pe 27 septembrie impreuna cu catalogul de lux Zestrea editie limitata, avand semnatura autorului, catalog ce prezinta intreaga colectie intr-un shooting de exceptie realizat la Castelul Bran.
Mai multe detalii despre proiectul Zestrea gasiti pe lilianaturoiustudio.com si zestrea-collection.com, ca si pe pagina de facebook Liliana Turoiu Studio - Official.
Mai multe detalii despre Licitatia de Valori Traditionale din 27 septembrie gasiti pe site-ul www.artmark.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.