Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Fabricat in Romania, o conferinta-eveniment

Fabricat in Romania, o conferinta-eveniment

Email Imprimare

Compania Connect Events organizeaza in data de 28 octombrie 2016, la ora 10.00, in Bucuresti, la Salon Jubile, sala Signature, Sos Pipera nr. 48-50, sect 2, conferinta Fabricat in Romania. Fabricat in Romania este mai mult decat o conferinta, este un spatiu de business ce pune fata in fata producatorii romani, dar si reprezentantii celor mai importante branduri traditionale, cu scopul de a gasi cele mai bune solutii de dezvoltare atat pe piata romaneasca, cat si peste hotare.

Conferinta este dedicata companiilor romanesti, dar si celor mai frumoase branduri autohtone. Evenimentul va reuni peste 150 de pasionati de produse romanesti si va aduce in centrul atentiei solutii de surmontare a dificultatilor intampinate de producatori, dar si solutii de dezvoltare a unor campanii de promovare de brand cu costuri reduse.
Conferinta va fi impartita in doua parti principale:
Partea 1 – Afaceri 100% romanesti (interval orar: 10.00 – 13.30): Prezentarea mediului de business autohton si a evolutiei lui in ultimii 10 ani; Ce piete de desfacere exista pentru producatorii romani? Riscuri si oportunitati; Programe guvernamentale de sustinere si dezvoltare a micilor producatori; Oportunitati de viitor; Mandru producator in Romania! Dezvoltare prin turism 100% romanesc;  Efectele legii 150/2016 asupra producatorilor romani si a lanturilor de magazine. (Pauza 13.30-14.30)
Partea 2 - Branduri de succes autohtone (interval orar 14.30 – 18.00): Traditie si inovare in afaceri; Modele de business de urmat; Cum revigorezi un brand traditional? Cateva exemple care ne inspira; Cat de vandabile sunt pe pietele externe, produsele si serviciile cu eticheta Fabricat in Romania; Campanii de promovare de succes.
Taxa de participare este 150 lei/persoana, iar inscrierile se pot face pe pagina oficiala www.connectevents.ro.
Mai multe detalii gasiti pe www.connectevents.ro/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.