Duminica, 13 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Filosofia Danssa Studio: dansul - pasiune pentru orice varsta

Filosofia Danssa Studio: dansul - pasiune pentru orice varsta

Email Imprimare

Dansul reprezinta unul dintre cele mai frumoase moduri prin care iti poti imbunatati imediat starea de spirit. Fie ca executi miscari usoare ale umerilor si ale soldurilor, acasa, in timp ce gatesti, fie ca dansezi de bucurie atunci cand proiectele tale se dovedesc a fi de succes, in mod inevitabil, dansul este asociat unei stari de bine. Dar, mai mult decat orice, dansul nu are limite si nici varsta. Instructorii de la scoala de dans incearca sa insufle buna dispozitie si se adapteaza varstei si nevoilor fiecarui cursant, ajutandu-l sa invete usor atat pasii de dans ai stilurilor standard, cat si pe cei ai stilurilor latino.

Pentru persoanele tinere, pasionale, dansurile latino sunt cea mai potrivita alegere conform specialistilor de la Danssa Studio: Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba. Categoria dansurilor standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot, Tango – va fi pe gustul persoanelor mature care vor sa descopere eleganta dansurilor de altadata. Iar cursantii care vor sa-si consume energia debordanta prin dans vor fi cuceriti de stiluri precum Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing.
Danssa Studio ofera cursuri de dans atat adultilor, cat si copiilor cu varste de peste 12 ani. Prin urmare, sunt incurajati atat copiii care odata cu era digitala prefera sa aloce mai multe timp noilor gadgeturi decat sa inceapa sa faca miscare prin dans, cat si persoanele trecute de a doua tinerete care vor sa-si redobandeasca mobilitatea de altadata. Prima lectie de dans este gratuita, asa ca nu amanati momentul inscrierii la cursuri!
Danssa Studio este o scoala de dans localizata in zona Parcului Kiseleff, adresa exacta fiind Bulevardul Ion Mihalache nr. 62, Bucuresti. 
Mai multe detalii gasiti pe danssa.ro si pe www.facebook.com


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.