Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Veranda Mall amenajeaza o pista de snow tubing

Veranda Mall amenajeaza o pista de snow tubing

Email Imprimare

Veranda Mall va amenaja, in perioada 27-29 ianuarie, o pista de snow tubing la intrarea Amfiteatru, devenind primul centru comercial din Bucuresti care ofera aceasta optiune de petrecere a timpului liber. Astfel, pe langa reducerile consistente din aceasta perioada, dar si optiunile de divertisment deja existente, Veranda Mall este destinatia ideala de petrecere a timpului liber in familie.

In acest weekend, le-am pregatit o surpriza bucurestenilor, pentru a le arata ca nu este nevoie sa mergem la munte ca sa ne bucuram de iarna. Vizitatorii nostri vor putea experimenta adrenalina activitatilor specifice acestui anotimp, profitand totodata de reducerile de sezon din Veranda Mall. Prin intermediul acestei premiere - amenajarea unei piste de snow tubing la un centru comercial - ne completam oferta de divertisment, cu o activitate relaxanta si antrenanta, potrivita pentru intreaga familie, spune Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.
Vineri, incepand cu ora 15:00, pista de snow tubing se deschide pentru vizitatori, iar sambata si duminica, de la 11:00 la 21:00, toata lumea este invitata sa testeze partia, accesul fiind gratuit in cele trei zile. De asemenea, vizitatorii sunt asteptati cu mic, cu mare, sa faca miscare pe primul patinoar in aer liber din Obor, deschis zilnic intre orele 10:00 si 22:00.
Pe langa practicarea sporturilor de iarna, Veranda Mall si Compania LuMiOlar, ce activeaza in cadrul Centrului Cultural Petre Tutea, pun in scena in ultima saptamana din luna spectacole pentru copii, iar sambata si duminica, cei mici sunt invitati de Teatru la Cinema sa ia parte la jocuri, concursuri si jonglerii, precum si la alte momente surpriza. Programul complet al activitatilor pentru copii poate fi consultat pe site-ul Veranda Mall.
Mai mult, vizitatorii pot profita de sezonul de reduceri la articole vestimentare, produse de infrumusetare, jucarii si calatorii. Branduri recunoscute au in aceasta perioada reduceri de pana la 70% pentru cei care doresc sa isi completeze colectia toamna-iarna. Totodata, pentru o pauza binemeritata intre sesiunile de cumparaturi, restaurantele din Veranda Mall pun la dispozitie o serie de promotii, ofertele din aceasta luna fiind disponibile pe site-ul verandamall.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.