Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Eveniment poznet pentru copii in expozitia C`Arte si Cultura nationala

Eveniment poznet pentru copii in expozitia C`Arte si Cultura nationala

Email Imprimare

Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi va invita duminica, 29 ianuarie 2017, ora 11:00, la evenimentul de lansare a numarului 10 al revistei culturale pentru copii Ghidul poznet de cultura, organizat de Asociatia Cate-n luna si-n mansarda in cadrul expozitiei C`Arte si Cultura nationala. Cele Mai Frumoase Carti din Romania (2012 - 2016). Expozitia este realizata de Asociatia pentru Performanta si Cultura, in cadrul unui proiect cultural finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Pentru ca cel mai nou numar al revistei este dedicat jocurilor, invitatele evenimentului - scriitoarele Victoria Patrascu, Iulia Iordan si Luciana Brandusa Grosu - le vor propune copiilor de 7 - 12 ani trei ateliere creative sub forma unor jocuri. Plecand de la cartile prezente in expozitie si de la hartile si obiectele din muzeu, activitatile vor consta in: realizarea unui joc muzeal, lectura „la gura sobei” si un atelier creativ plecand de la o harta din muzeu si de la hartile din jocurile video.
Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere pe adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
C`Arte si Cultura nationala. Cele Mai Frumoase Carti din Romania (2012 - 2016) este o expozitie de design de carte, deschisa la parterul Muzeului National al Hartilor si Cartii Vechi in perioada 15 ianuarie - 19 februarie 2017. Expozitia prezinta o selectie de titluri nominalizate sau premiate in cadrul concursului national de design de carte, editiile 2012 - 2016. Selectia include realizari ale artistilor si specialistilor din domeniu, care se raporteaza la aspecte specifice ale culturii si spatiului romanesc prin ilustratie, texte, autori prezentati. Proiectul promoveaza valorile culturale nationale contemporane, in contextul sarbatoririi Zilei Culturii Nationale.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeulhartilor.ro si www.celemaifrumoasecarti.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.