Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Saptamana Brancusi la MNAR

Saptamana Brancusi la MNAR

Email Imprimare

Cu prilejul Zilei Brancusi, care se sarbatoreste la nivel national in fiecare an, la 19 februarie, MNAR va prezinta in perioada 19-26 februarie 2017 o selectie de fotografii-document care surprind, pe de o parte, etapele instalarii Coloanei Infinitului la Targu-Jiu si, pe de alta parte, atmosfera atelierului parizian al lui Constantin Brancusi care, in unele imagini, apare alaturi de sculpturile sale.

Fotografiile din prima sectiune sunt imprimate dupa cliseele realizate in epoca de Stefan Georgescu-Gorjan, inginerul care a coordonat lucrarile de realizare si instalare a ansamblului monumental de la Targu-Jiu. Celelalte fotografii provin dintr-o donatie din anul 2006 a Centrului Pompidou din Paris si sunt imprimate dupa cliseele originale realizate de sculptorul roman.
Expozitia va fi deschisa in Salile Kretzulescu cu program de vizitare si in zilele de luni si marti intre orele 10.00 si 18.00, in cadrul programului Nocturna muzeala de sambata, 25 februarie, cu acces pana la ora 22.00, iar accesul este gratuit in calendarul anuntat.
Mai multe detalii gasiti pe mnar.arts.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.