Miercuri, 8 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall

Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall

Email Imprimare

Veranda Mall continua seria de activitati educationale pentru copii. Daca pana acum vizitatorii centrului comercial au fost obisnuiti sa participe la piese de teatru, spectacole de dans si jocuri, din acest weekend, copiii sunt asteptati la un atelier gratuit in care vor invata sa-si creeze propria jucarie.

Am creat in Veranda Mall un spatiu al imaginatiei si creativitatii, unde cei mici sunt invitati sa invete si sa exploreze lumea din jurul lor prin joaca. Activitatile pe care le organizam aici sunt dintre cele mai diverse, de la piese de teatru la jocuri, ateliere de pictura pe figurine din ipsos, spectacole de dans si, de aceasta data, chiar un atelier prin care ii provocam sa-si construiasca propria jucarie. Astfel, isi vor dezvolta increderea in sine si puterea de concentrare prin realizarea obiectului final, pornind de la idee la materializarea acesteia. Veranda este un mall al familiei si vom continua sa organizam astfel de activitati, pentru ca experienta la cumparaturi sa fie imbinata cu momente unice petrecute alaturi de cei dragi, a spus Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.
Atelierele de bricolaj se vor desfasura in spatiul destinat copiilor de langa Intrarea Amfiteatru din Veranda Mall, in weekendurile 25-26 februarie, respectiv 4-5 martie, in intervalul orar 15.00 - 19.00, accesul fiind gratuit. Scopul acestei activitati este de a dezvolta imaginatia copiilor intr-un cadru special amenajat, unde vor putea construi jucarii, pe care le vor lua apoi acasa.
Tot in aceasta perioada, ECDL ROMANIA, in parteneriat cu Veranda Mall, ofera tinerilor posibilitatea de a-si testa gratuit competentele digitale. Elevii din scoala primara pot participa la cursuri IT interactive, in grupe de cate 10 copii, care au loc la mall in fiecare weekend. De asemenea, liceenii care intentioneaza sa se inscrie in programul international de certificare ECDL sunt incurajati sa ia parte la simularile gratuite, dupa modelul ECDL PROFIL BAC. Toti cei care vor ajunge la ECDL EduHub din cadrul Veranda Mall vor putea asista si la demonstratii ECDL 3D Printing, avand acces la imprimante 3D.
Veranda Mall asteapta vizitatorii si la Targul de Cadouri, deschis pana pe 12 martie, unde vor gasi cosmetice, bijuterii, articole handmade, carti, dulciuri, dar si obiecte decorative.
Doar luna aceasta cei care vin la Veranda Mall pot profita de ultimele reduceri de sezon sau de o masa delicioasa la cele mai recunoscute branduri nationale si internationale precum KFC, Sushi Terra, Salad Box, McDonaldÔÇÖs, Oro Toro, Starbucks, Mesopotamia, C House sau Pizza Colosseum.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.