Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente S-au deschis inscrierile pentru Bestem 2017 – Hackathonul din Bucuresti

S-au deschis inscrierile pentru Bestem 2017 – Hackathonul din Bucuresti

Email Imprimare

BEST Engineering Marathon (BESTEM), eveniment aflat la a saptea editie, aduna studentii pasionati de inginerie ce doresc sa isi testeze limitele in cadrul unei competitii de 24 de ore. Evenimentul va avea loc in cadrul Bibliotecii Politehnica Bucuresti, in perioada 22-23 aprilie 2017. Evenimentul le ofera studentilor oportunitatea de a rezolva probele de coding oferite de partenerii evenimentului: Accenture, EA si Microsoft. De asemenea, acestia au sansa de a-si  face noi prieteni si de a castiga premii oferite de companiile partenere. Pe parcursul competitiei, studentii vor beneficia de cea mai buna conexiune la internet wireless, asigurata de sponsorii nostri logistici, Viva Telecom.

Care sunt obiectivele BESTEM 2017?
BESTEM urmareste sa adune cat mai multi studenti din cadrul Politehnicii. Totusi, avand in vedere ca este un concurs de profil tehnic, sunt vizati si potentiali participanti ai Universitatii Bucuresti si Academiei de Studii Economice. Printre obiective se numara atat incurajarea lucrului in echipa, precum si expunerea posibilitatilor de angajare pentru participanti.

Pentru a afla data la care incep inscrierile urmariti pe pagina de facebook Best Bucharest BESTEM.

BEST Engineering Marathon este organizat cu sprijinul Universitatii Politehnica Bucuresti, evenimentul avand loc in cadrul Bibliotecii Politehnica Bucuresti. Revista noastra, Dacic Cool, se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.
 
Think. Code. Win!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.