Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Pasiune pentru performanta, dinamism si dorinta de a cuceri orice drum

Pasiune pentru performanta, dinamism si dorinta de a cuceri orice drum

Email Imprimare

Mercedes-Benz Romania a semnat un parteneriat cu Horia Colibasanu pentru un proiect special - cucerirea varfului Everest fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor. Horia Colibasanu este cel mai performant alpinist din istoria Romaniei, avand in prezent in palmares ascensiuni de succes pe 7 din cele 14 varfuri montane de peste 8.000 de metri din lume.

Pe 7 aprilie, timisoreanul Horia Colibasanu a pornit catre cea de-a opta ascensiune in muntii Himalaya, ce are ca scop cucerirea varfului Everest (8.848 m). Va fi cea mai performanta expeditie romaneasca pe Everest in urma practicarii alpinismului pur, ceea ce inseamna escalada fara folosirea oxigenului suplimentar si fara ajutorul serpasilor.
Acordul dintre Mercedes-Benz GLC si Horia Colibasanu, sub umbrela Cucereste orice drum!, accentueaza angajamentul Mercedes-Benz pentru performanta si pasiunea pentru excelenta, valori promovate cu mandrie si la nivelul pietei locale.
Sunt incantat sa beneficiez de sprijinul Mercedes-Benz in aceasta experienta incredibila pentru mine, la care visez de ani intregi. Construind pe pasiunea noastra comuna pentru performanta ambitia de a ne crea propriul drum si de a-l parcurge in deplin control si siguranta, acest parteneriat imi confera increderea necesara pentru a porni in cucerirea celui mai inalt varf al lumii, a afirmat Horia Colibasanu, singurul alpinist roman care a primit distinctia Spirit of Mountaineering din partea celui mai prestigios club montan din lume.
Avem toata admiratia si respectul pentru activitatea lui Horia Colibasanu – este un partener care reprezinta Romania pe varfurile celei mai inalte performante la nivel international. Alpinismul de altitudine este un sport al tariei fizice si psihice, al caracterelor puternice - un sport pur, pe care ne bucuram sa il putem sustine. Pentru Mercedes-Benz, o companie cu o traditie puternica la nivel local in ceea ce priveste sustinerea si promovarea excelentei, este un motiv de mandrie sa ii putem fi alaturi si ii dorim sa revina din expeditie teafar si incununat de succes, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.
Cel mai de succes alpinist din tara noastra a optat sa inceapa acest parteneriat alaturi de Mercedes-Benz GLC. Activ si versatil, GLC cucereste orice drum combinand rafinamentul si eleganta specifice Mercedes-Benz cu robustetea unui SUV ce nu face compromisuri la nivel de sportivitate.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz gasiti pe: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.