Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Evenimentul anual al industriei agroalimentare din Romania, la a doua editie, in mai 2017

Evenimentul anual al industriei agroalimentare din Romania, la a doua editie, in mai 2017

Email Imprimare

Revista de specialitate RO.aliment va invita la cea de-a doua editie a expo-conferintei dedicate produsului romanesc in perioada 10-11 mai, la Clubul Diplomatic Bucuresti. Sub genericul Produsul romanesc - realitati si perspective in 2017, evenimentul anual dedicat industriei agroalimentare va deschide un dialog intre reprezentanti ai producatorilor, procesatorilor si furnizorilor cu autoritatile de profil, specialisti, experti si cercetatori.

Anul 2017 este unul extrem de important pentru industria alimentara romaneasca, in general, si pentru produsul romanesc, in special, potrivit datelor si vocilor din piata. Cresterile resimtite pe mai multe sectoare ale industriei alimentare, dar si oportunitatile conferite de pietele externe sunt semne ca perspectivele sunt pozitive pentru produsul romanesc.
In lumina realitatilor cu care se confrunta industria romaneasca si produsul romanesc din primul trimestru al anului, si ma refer aici la viziunea autoritatilor versus pozitia producatorilor si procesatorilor, ne dorim sa cream, prin acest eveniment, o platforma Business-to-business pentru a facilita un dialog deschis si genera relatii de buna colaborare la nivel inalt intre marii si micii jucatori ai pietei si autoritatile de profil, specialisti, experti, cercetatori, declara Claudia Bocean, publisher RO.aliment.
Prin expo-conferinta Produsul romanesc - realitati si perspective in 2017 se cauta solutii si in directia de a face functionala parghia pentru dezvoltarea economiei romanesti pe baza capitalului privat autohton, oferind procesatorilor romani cadrul de a valorifica aceste oportunitati.
Un moment inedit al conferintei ramane concursul Gustul Ales, desfasurat sub genericul Ora de bun gust. Astfel, cei prezenti vor putea degusta, dar si juriza cele mai interesante, inovatoare si gustoase produse romanesti. Participantii la expo-conferinta vor alege prin vot, in timp real, produsele castigatoare ale premiilor Gustul Ales. Juriul concursului va fi format din specialisti din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare si va oferi premii speciale. Se vor lua in calcul trei categorii de criterii: gust si miros, caracteristici specific fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc.), aspect. Data-limita de inscriere a produselor in concurs este 15 aprilie 2017.

Mai multe detalii despre programul complet in versiunea actuala gasiti pe www.roaliment.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.