Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Violins of Hope - o expozitie-eveniment la Muzeul National de Arta al Romaniei

Violins of Hope - o expozitie-eveniment la Muzeul National de Arta al Romaniei

Email Imprimare

In data de 26 aprilie 2017, in Foaierul Salii Tronului din cadrul Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR), vor fi expuse opt viori istorice cu o valoare inestimabila, care fac parte din colectia privata a reputatului Amnon Weinstein, unul dintre cei mai respectati creatori de viori din lume. Weinstein a restaurat si colectionat viori cu povesti emotionante care au apartinut unor muzicieni evrei, supravietuitori ai Holocaustului, asa cum este cazul si celor opt instrumente expuse la Bucuresti.

In cadrul expozitiei, viorile sunt insotite de povestile fostilor proprietari, transmitand astfel un mesaj puternic despre tragismul experientelor umane din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Toate viorile sunt complet functionale si au fost folosite in concerte sustinute la Ierusalim, Paris, Madrid, Londra, New York, Roma sau Oslo. Proiectul Violins of Hope a inceput in 1996 si este dedicat celor peste 400 de rude ale lui Weinstein care au murit in Europa de Est in perioada Holocaustului.
Expozitia Violins of Hope este organizata de Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) alaturi de Societatea Muzicala si sustinuta in exclusivitate de Jaguar Land Rover.
Expozitia va fi deschisa pentru public pe data de 26 aprilie, in intervalul orar 10:00 - 15.00. Accesul va fi gratuit.

Mai multe detalii gasiti pe mnar.arts.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.