Miercuri, 21 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Sanatate si relaxare in inima Capitalei, la Body Mind Spirit EXPO!

Sanatate si relaxare in inima Capitalei, la Body Mind Spirit EXPO!

Email Imprimare

In perioada 29, 30 septembrie si 1 octombrie 2017 sunteti invitati sa va ingrijiti de sanatatea trupului, a mintii si a sufletului, la Sala Palatului din Bucuresti, unde are loc Body Mind Spirit EXPO - cel mai mare eveniment dedicat sanatatii, frumusetii si dezvoltarii personale din Romania. Peste 100 de companii expozante: branduri romanesti si internationale, conferinte si demonstratii te asteapta la cea de-a XXII-a editie a evenimentului. Intrarea este libera!

Body Mind Spirit EXPO este evenimentul care celebreza starea de bine, sanatatea si un stil de viata echilibrat. Invatati cum sa va mentineti sanatosi si tineri, indiferent de varsta, cum sa va alimentati corect trupul, dar si mintea, cum sa va paziti de boli, dar si cum sa le tratati, totul in armonie cu natura. Daca va preocupa aceste aspecte, sunteti unul dintre cei pentru care acest eveniment a fost creat!
Veti fi intampinati cu trei zone de interes:
• Zona de expozitie cu vanzare, unde puteti gasi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice si multe altele. Cele mai importante si indragite companii, dar si mici producatori si expozanti locali au pregatit reduceri si promotii speciale pentru targ. Veniti sa le descoperiti!
• Sectiunea de conferinte sustinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutritionisti, astrologi, maestri spirituali, terapeuti si personalitati publice. Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu sau Cristian Pompei sunt doar o parte dintre acestia!
• Zona de demonstratii si momente artistice, unde va invitam sa va relaxati si sa va deconectati pentru cateva momente de la ritmul alert al  zilelor noastre.

Mai multe detalii gasiti pe www.bmse.ro sau pe www.facebook.com/bodymindspiritexpo.ro/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.