Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Magiunul din prune Topoloveni, desemnat Produsul alimentar al anului 2017

Magiunul din prune Topoloveni, desemnat Produsul alimentar al anului 2017

Email Imprimare

Magiunul din prune Topoloveni, produs de Sonimpex Topoloveni, a fost desemnat Produsul alimentar al anului 2017 in cadrul Galei Premiilor Super-Ferma si Super-Hrana Romaniei, organizata de Grupul Agrointeligenta si Mediafax. Evenimentul a reunit oficialitati si performeri din agricultura care au fost premiati pentru contributia adusa la dezvoltarea segmentului agroalimentar in anul 2017.

Magiunul ramane din 1914, si va ramane asa cum sunt romanii, cinstiti, corecti si muncitori. Am promovat acest produs din 1914 peste tot in lume, am promovat traditia si cultura romaneasca autentica. Ambitia noastra si munca intregului colectiv au facut ca magiunul din prune Topoloveni sa fie primul produs alimentar romanesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene cu certificarea Indicatie Geografica Protejata pentru traditionalitate, autenticitate si unicitate. Timp de 5 ani, intre 2011 si 2016, a fost singurul produs din Romania cu aceasta recunoastere a calitatii, a sustinut dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Profund emotionata de premiul oferit la aceasta gala, dna Stanciulov a declarat ca cea mai mare recunoastere a calitatii sufletului de roman autentic si a calitatii magiunului din prune Topoloveni a venit din partea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, care a oferit unul dintre primele titluri de Furnizor al Casei Regale companiei Sonimpex Topoloveni. La rugamintea dnei Bibiana Stanciulov, s-a pastrat un moment de reculegere in timpul galei, in memoria Majestatii Sale Regele Mihai I, pentru tot ceea ce a insemnat si a facut pentru dainuirea poporului roman.
In cadrul acestui eveniment, organizat pentru recunoasterea si premierea producatorilor autohtoni, dna Bibiana Stanciulov a tinut sa precizeze ca toate ingredientele folosite la fabricarea alimentelor functionale Topoloveni si Topoloveana provin de la producatori locali, pentru ca noi credem in agricultura romaneasca si respectam munca tuturor celor care valorifica pamantul romanesc.
Am adus de la tarani napii, denumiti stiintific topinambur, am adus aronia, momordica si toate ingredientele pentru cele 30 de produse, toate obtinute fara zahar adaugat si fara conservanti. Am facut "strabunicului" din 1914 "nepoti" - magiunurile Topoloveni din struguri, din dovleac si din mar, si "nepoate" - dulceturile Topoloveana din fructe, legume si petale de flori, zacuste din legume si bulion de tomate. O familie in crestere care respecta metoda de fabricare de la 1914 - fierberea fara foc direct, fara adaos de chimicale si fara zahar adaugat. Din respect pentru magiunul din prune Topoloveni si pentru mostenirea gastronomica, folosim doar ingrediente proaspete romanesti, si aceasta este mostenirea pe care o lasam, la randul nostru, urmasilor, a declarat dna Bibiana Stanciulov.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi, are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant.
Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.