Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Bibiana Stanciulov a castigat premiul pentru Management general la Gala Cariere

Bibiana Stanciulov a castigat premiul pentru Management general la Gala Cariere

Email Imprimare

Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni, a castigat premiul la categoria Management general in cadrul Galei Cariere 2017 - Romani care ne inspira. Premiul a fost acordat pe baza votului publicului pe platforma dedicata acestui eveniment si reprezinta o recunoastere a muncii si ambitiei de a conduce o afacere 100% romaneasca si de a promova traditia gastronomica romaneasca peste tot in lume.

Multumim pentru nominalizare revistei Cariere si doamnei redactor-sef Daniela Palade Teodorescu. Am dorit sa demonstram ca in Romania exista oameni de mare valoare si anduranta la nedreptatile autoritatilor. Toate eforturile noastre au ca scop pastrarea retetei din 1914 a alimentului traditional magiun din prune Topoloveni. Aceasta este mostenirea pe care am primit-o de la strabunici si pe care o vom lasa urmasilor nostri. Ne bucuram ca am oferit magiunului din prune Topoloveni ┬źincarcatura istorica┬╗ prin faptul ca suntem printre primii producatori care au primit Titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, titlu oferit de Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei. Nimic nu ar fi fost posibil fara un colectiv de un inalt profesionalism, coordonat de dna Cecilia Gageanu, a declarat dna Bibiana Stanciulov.
La acest eveniment am fost sustinuti de membrii INACO - Initiativa pentru Competitivitate, reprezentati de dna presedinte Andreea Paul. Ne bucura faptul ca la un an de la constituirea INACO, unde suntem membri fondatori impreuna cu dna Andreea Paul si dnul Bogdan Dumitrescu, am reusit sa demonstram prin fapte ca in Romania se pot conduce afaceri competitive, inovatoare si respectand standardele de calitate atat la nivel national, cat si international. Dovada stau recunoasterile primite din partea unor institute internationale de gust si calitate, de magiunul din prune Topoloveni si dulceturi din gama Topoloveana. Ambitia noastra si munca intregului colectiv au facut ca magiunul din prune Topoloveni sa fie primul produs romanesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene cu certificarea Indicatie Geografica Protejata pentru traditionalitate, autenticitate si unicitate. Timp de 5 ani, intre 2011 si 2016, a fost singurul produs din Romania cu aceasta recunoastere a calitatii.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacuste, bulion de rosii si dulceturi are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.