Vineri, 5 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Vinerea Speciala la Gymboland

Vinerea Speciala la Gymboland

Email Imprimare

Starea de bine trebuie sa-i insoteasca necontenit pe toti copiii. Si pentru a da un ton pozitiv inceputului de an – pe tot parcursul anului, vinerea, intre orele 18:00 si 20:00 - cei mici sunt asteptati in locatiile Gymboland pentru a parcurge etapele de initiere in descoperirea lumii, la workshopurile Vinerea Speciala. La Gymboland, copiii vor fi introdusi in tainele Universului la "exploram lumea", vor trai provocarile primilor pasi in matematica la atelierul "matematica piticilor", vor experimenta tehnica decupajului si cea a modelarii in vinerea dedicata "pinguinului inimioara".

Dupa o saptamana incarcata, petrecuta la scoala sau la gradinita, copiii merita din plin sa porneasca hotarati pe taramuri necunoscute la atelierele de la Vinerea Speciala din toate locatiile Gymboland. Astfel ei vor porni in aventuri ale jocului si invatarii, intr-un spatiu sigur, unde primesc toata atentia cuvenita si unde nu se simt stingheri nici un moment. In fiecare zi de vineri, in cadrul workshopurilor se vor organiza activitati diferite, astfel incat copiii sa nu simta aparitia rutinei si sa aiba posibilitatea sa se dezvolte conform varstei si nevoii lor.
Gymboland are asadar varianta perfecta pentru inceputul de weekend, gratie programului de la Vinerea Speciala, conceput dupa modelul learning by doing (invata practicand), model care are la baza metode didactice moderne, ce si-au dovedit eficienta. Canta, danseaza, bat din palme la "zumba". Coloreaza si-si dezvolta spiritul competitivitatii la atelierele: "animalute colorate", "coronite personalizate" sau "felicitari multicolore". Invata culorile si formele in cadrul temelor "fermecatul glob de zapada", "flori din hartie creponata", "fructele ce-mi plac..." Incurajeaza spiritul altruist pe parcursul temei "bratari din margelute". Stau fata in fata cu eroii preferati sau cu animalute venite de peste mari si tari la atelierele "eroi din desene animate" si "India, tinutul elefantilor".  Si lista activitatilor continua.
Mai multe detalii gasiti pe gymboland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.