Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Mega Mall si AIESEC va invita sa calatoriti in jurul lumii

Mega Mall si AIESEC va invita sa calatoriti in jurul lumii

Email Imprimare

Luni, 12 februarie, Mega Mall se va transforma intr-un hub multicultural, in cadrul evenimentului Global Village, organizat de AIESEC. Evenimentul face parte din AIESEC International Presidents Meeting, o initiativa globala care are in vedere un schimb de experienta intre organizatiile AIESEC din toata lumea. Astfel, incepand cu ora 13:30, peste 200 de tineri din peste 100 de tari vor prezenta cultura tarilor din care sunt originari.
Veti avea ocazia sa interactionati cu peste 200 de tineri din peste 100 tari, tineri care va vor povesti despre locurile din care provin, vestimentatie, traditii sau dansuri. Practic, veti contrazice legile fizicii, vizitand lumea in mai putin de o zi. Timp de doua ore si jumatate veti avea sansa de a interactiona direct cu tinerii straini si inclusiv de a gusta din mancarurile lor traditionale.
Atmosfera vesela va fi asigurata de momentele artistice din timpul evenimentului: dansuri sub forma unor flash-mob-uri energice. La aceste performance-uri sunt invitati sa participe si vizitatorii mallului. Mai mult, pe langa experienta culturala, tinerii vor putea afla tips and tricks despre cum pot deveni voluntari internationali sau cum isi pot incepe o experienta profesionala in strainatate.
Sunteti asteptati la Mega Mall incepand cu ora 13:30, in zona Peek & Cloppenurg, de la nivelul 1, sa va lasati inspirati de povesti de pretutindeni!
Intrarea este libera.
Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.