Vineri, 4 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Casa Regala a Romaniei a reinnoit titlul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni

Casa Regala a Romaniei a reinnoit titlul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni

Email Imprimare

Casa Regala a reconfirmat statutul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni. Recunoasterea inaltei calitati a alimentelor functionale Topoloveni si Topoloveana a inceput in anul 2010, iar la fiecare trei ani s-a reactualizat acest titlu care innobileaza pe orice furnizor si il obliga sa pastreze aceasta calitate pentru produsele sau serviciile pe care le ofera. Primul Titlu de Furnizor al Casei Regale ne-a fost acordat de Majestatea sa Regele Mihai I al Romaniei pentru magiunul din prune Topoloveni si. ulterior, pe masura ce am diversificat gama produselor, am fost acceptati cu toate alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana, magiunuri, dulceturi din legume, fructe, petale de flori, toate fara zahar adaugat, zacusca, pasta/bulion din rosii. Dulceata Topoloveana a revolutionat industria alimentara internationala prin inlocuirea siropului din zahar cu suc natural din mere, ridicand astfel calitatea nutritionala.

Aprecierea produselor noastre de Casa Regala a Romaniei a avut la baza si faptul ca folosim ingrediente proaspete romanesti, dezvoltand astfel pe verticala agricultura romaneasca. Traditia romaneasca reprezinta cea mai importanta calitate pentru Casa Regala a Romaniei. Vor ramane ca motto existential cuvintele Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei am imprumutat o tara pentru urmasii mei. Pentru noi, Sonimpex Topoloveni, este insusi modul de a exista. Pentru a promova reteta magiunului din prune Topoloveni, cu origini din anul 1914, am depus toate eforturile intelectuale si financiare si nu vom permite nimanui sa ia in deradere mostenirea valoroasa a minunatului popor roman. Ne-am castigat dreptul de a folosi aceste vorbe deoarece am demonstrat patriotismul prin fapte, nu demagogic. Regretam ca exista "colegi" in industria alimentara care il sacrifica pe consumator in favoarea buzunarului propriu.
Noi, Sonimpex Topoloveni, o societate foarte mica, am promovat o Romanie asa cum ne dorim sa fie si am muncit ca sa o aducem la standardul pe care l-am considerat onorant poporului roman. Am reusit, pentru prima data in Romania sa impunem o Indicatie Geografica Protejata, o Norma pentru ingredientele magiunului din prune, am obtinut nenumarate premii internationale la Institute Internationale de Gust si Calitate din Bruxelles sau Great Taste in Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute  Bruxelles - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz.
Asteptam ca institutiile statului sa ne asigure protectia impotriva concurentei neloiale, impotriva falsificatorilor magiunului din prune care astazi fac "propria lege" in Romania, impotriva celor care utilizeaza in mod ilegal toponimul Topoloveni ca reclama pentru vanzare.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.