Centrul de Evenimente The President la ceas aniversar

Imprimare

In 2018, Centrul de Evenimente The President sarbatoreste 5 ani de activitate pe piata din Bucuresti si peste 1.000 de evenimente organizate pana in prezent. Creat in 2013 si situat in sectorul 2, pe malul Lacului Tei, centrul cuprinde 7 spatii diferite de evenimente (cinci saloane interioare, o terasa si o piscina), cu posibilitatea de a gazdui pana la 1.000 de persoane in acelasi timp.

Conceptul The President s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor o calitate a serviciilor comparabila cu cea de la nivel international, atat prin preparatele servite in cadrul evenimentelor, cat si prin serviciile adiacente. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile si uleiurile naturale se combina spectaculos, mestesugind preparate atat aspectuoase, cat si gustoase. Cu ajutorul chefilor nostri culinari am reinventat meniurile pentru evenimentele private si corporate. In prezent, suntem in masura sa pregatim atat clasicele preparate pentru nuntile si botezurile traditionaliste, cat si meniuri deosebite, pentru petrecerile cu staif sau nonconformiste. Inca de la prima degustare, produsele si serviciile noastre au placut, astfel ca in primii 5 ani de la deschidere in saloanele noastre s-au organizat peste 1.000 de evenimente diferite. Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiente deosebit de placute. In prezent, numarul clientilor s-a dublat, lucru care ne bucura, caci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni indragostiti de atmosfera petrecerilor marca The President, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.
The President dispune de urmatoarele spatii pentru evenimente:
◦ salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane;
◦ salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane;
◦ salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane;
◦ salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane;
◦ salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane;
◦ terasa Venetia, cu o capacitate de 600 de persoane;
◦ piscina The President, cu o capacitate de 300 de persoane;
◦ loc de joaca si petreceri pentru copii The President Kids Party, cu o capacitate de 100 de persoane.
Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (bufet de fructe).
In perioada 2013-2018, Centrul de Evenimente The President s-a implicat in comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: case de copii, centre culturale, centre pentru animale abandonate etc.

Tendintele anului 2018: Meniuri indraznete cu violete naturale si baruri cu specific diferit
Anul 2018 vine cu tendinte inovatoare in ceea ce priveste aspectele organizatorice ale evenimentelor. Daca in cazul evenimentelor corporate inovatiile sunt mai discrete, pastrandu-se linia cromatica si designul companiilor care le organizeaza, in ceea ce priveste evenimentele private, creativitatea si eleganta si-au dat mana pentru crearea unor momente inedite.
Specialistii s-au pus de acord ca una dintre vedetele anului 2018 este violeta, care isi imprumuta culoarea si parfumul atat aranjamentelor florale si amenajarii spatiului, cat si preparatelor culinare, "violetele din farfurie" fiind la mare cautare in acest an. Violeta Africana (cunoscuta si sub numele de Violeta de Parma) este folosita atat pentru prepararea unor dulceturi, cat si pentru ornarea farfuriilor, avand proprietati curative recunoscute de specialisti.
Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anului 2018 care pot scoate din anonimat un eveniment, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate, sau despre Candy Bar - un bufet de prajituri apetisante, amenajate cu mare arta de maestrii cofetari ai restaurantului.
Alte inovatii ale acestui an sunt Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi si Smoke Bar-ul (care poate fi organizat doar pe terasa), zone dedicate cunoscatorilor si amatorilor de produse rafinate.
Culoarea vedeta a sezonului, ultravioletul, se regaseste anul acesta atat in decoratiunile salilor pregatite pentru nunti si botezuri, cat si in rochiile domnisoarelor de onoare si in cocardele invitatilor, precum si in culorile folosite la amenajarea barurilor speciale.
Nu uitati de coltul special amenajat pentru fotografii! Inspirat din zona de fotografii a evenimentelor corporate si adaptat pentru a raspunde tendintelor evenimentelor private, photo corner-ul poate fi cea mai interesanta zona a evenimentelor si, cu siguranta, va deveni cea mai vizibila! Daca la nuntile traditionaliste poate avea un aspect rustic sau antichizat, la nuntile si botezurile pretentioase, luxul si rafinamentul trebuie sa se regaseasca in photo-corner, alaturi de culoarea predominanta a nuntii.
Iar cum un eveniment are neaparata nevoie si de un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri, meniuri, place-card-uri etc), nu uitati sa le spuneti furnizorilor care este culoarea vedeta a evenimentului dumneavoastra pentru a pastra o viziune unitara!