Joi, 9 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente "Ca pe vremuri 2", marele eveniment rock

"Ca pe vremuri 2", marele eveniment rock

Email Imprimare

A inceput numaratoarea inversa catre cea de-a doua editie a unui eveniment care scrie istorie! Cu trei legende ale rock-ului romanesc si cu o atmosfera de festival care a intrat deja in traditie, Ca pe vremuri 2 anunta line-up-ul final pentru marele eveniment programat pe 15 iunie, la Arenele Romane. Titanii rock-ului clasic - Celelalte Cuvinte, Phoenix si Cargo - se vor reuni intr-o singura seara, spre bucuria fanilor, care vin din toata tara pentru un maraton muzical de mai bine de cinci ore de muzica live.

Daca esti rocker inversunat sau indragostit ireversibil de Iarba prin par, Asa e viata mea, Se lasa rau, piese sub semnatura inconfundabila a trupei Celelalte Cuvinte, sunteti asteptati la Ca pe vremuri 2 pentru a incerca noi emotii si pentru a retrai amintiri dragi.
Tanar sau matur, nu se poate ca Phoenix sa nu iti trezeasca sentimente dintre cele mai diverse… De peste 55 de ani, Phoenix canta mentinand valorile si traditiile mereu tinere. Acum poti sa fii alaturi de artistii care au marcat generatii intregi cu hituri ce au infruntat anii de cenzura: Andrii Popa, Mugur de fluier, Mica Tiganiada.  
Cargo completeaza formula perfecta a unei seri de neuitat. Veniti sa cantam cu totii Daca ploaia s-ar opri, Romanie, te strig și Ziua Vrajitoarelor, sa ne bucuram de muzica la superlativ si de atmosfera inegalabila de festival rock de top.
Pe 15 iunie, adevaratii rockeri isi dau intalnire la Arenele Romane, intr-o seara ca pe vremuri cu muzica preferata a multor generatii, o reuniune a muzicii rock clasice, o seara in care vor fi adunate alte amintiri care sa dureze o viata!
Evenimentul este organizat de Sublime Romania si comunicat de HTag PR.
Biletele se găsesc pe iabilet.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.