Luni, 13 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Luna mai la Gymboland: workshopuri inedite pentru copii

Luna mai la Gymboland: workshopuri inedite pentru copii

Email Imprimare

Ca in fiecare luna, Gymboland vine cu ceva nou, iar workshopurile interactive din luna mai vor fi magnet pentru cei mici. Parinti pregatiti-va sa fiti uimiti! Cei mici vor invata lucruri noi care se vor transforma in pasiuni.

Copiii invata cel mai bine prin joc!
Filozofia dupa care Gymboland isi gandeste programul de activitati este ca micutii invata cel mai bine printr-o instruire interactiva. Astfel, workshopurile din toate locurile de joaca Gymboland au ca principal focus dezvoltarea imaginatiei si educatia.
In spatele unui program de activitati stau specialisti desavarsiti  care studiaza indelung pana cand obtin reteta unor workshopuri care sa creeze mixul perfect intre creativitate, divertisment si educatie.

Mini Art Show cu Ioana Ginghina
Seria spectacolelor interactive si atelierelor Mini Art Show continua si in mai. Ioana Ginghina ii invita pe copii in lumea fantastica a povestilor si devine ghidul lor in atelierele creative in care cei mici descopera cum pot crea singuri accesorii colorate, personaje din desene animate, cum pot fi responsabili cu planeta prin reciclare creativa si ii invata mestesugul si simbolistica din spatele motivelor traditionale.

Ziua Muncii
Si copiii sarbatoresc 1 mai muncitoresc! De Ziua Muncii, locurile de joaca Gymboland devin centre de creatie. Cei mici descopera care este lantul meseriilor din tara noastra, se familiarizeaza cu traditia, ghidati de Pogonici, si se autodescopera prin cele mai interactive workshopuri.

Vinerea e distractie pentru pitici
”Vinerea speciala" devine o traditie in spatiile de joaca Gymboland. Incepand cu 4 mai, fiecare vineri e rezervata celor mici. Ateliere de creatie, prin care prichindeii invata noi mestesuguri, jocuri distractive si activitati de stimulare a imaginatiei creeaza programul pentru fiecare vineri. Verifica care este "Vinerea Speciala" din cea mai apropiata locatie Gymboland si asigura-te ca prichindelul tau nu o rateaza!

Cei mici vor la Gymboland
Adu-l pe cel mic in oricare spatiu Gymboland pentru a se bucura de un colectiv la fel de interesant ca si el, unde sa-si faca prieteni noi si unde sa invete lucruri noi. Cel mic va fi in grija atenta a personajului Gymboland, iar tu te poti relaxa in centrul comercial, asa cum doresti. 
Toate spatiile de joaca Gymboland din tara functioneaza pe principiul dezvoltarii unui mediu indoor, care sa stimuleze si sa atraga copiii la joaca si in activitati educationale. De la decor la activitati si la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spatiu propice dezvoltarii abilitatilor cognitive si fizice ale celor mici, care sa raspunda nevoii de a evada din cotidian a copiilor, cat si nevoii parintilor de a-i include in activitati care sa le dezvolte abilitatile creative.
Mai multe detalii gasiti pe gymboland.ro, Facebook Gymboland si pe pagina Gymboland de Instagram.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.