Joi, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Muzica si discursuri despre muzica, conferinta la MTR

Muzica si discursuri despre muzica, conferinta la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 7 iunie 2018, de la ora 18, la Clubul Taranului, la a doua dintre cele patru intalniri din miniseria de conferinte pe teme etnomuzicologice. Speranta Radulescu, profesor asociat si conducator de doctorate la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, va sustine conferinta Ideologia nationala. Muzica si discursuri despre muzica in Romania ultimului secol.
Conferinta Ideologia nationala. Muzica si discursuri despre muzica in Romania ultimului secol va trece in revista toate creatiile sonore – academice sau populare, orale sau scrise, pamantene sau de orice alta sursa, ale romanilor si ale altor grupurilor etnice – in circulatie in cursul secolului XX pe teritoriul de azi al tarii. Raportarea lor la ideologia nationala, dominata in epoca, va evidentia desprinderea treptata a creatorilor si a publicului lor de muzicile rurale, considerate multa vreme rezervorul inconturnabil al specificitatii nationale.
Intrarea este libera.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.