Sambata, 15 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Dupa 100 de ani, pentru prima oara in expunere publica o lucrare semnata Stefan Luchian: Galbenele si ulcior

Dupa 100 de ani, pentru prima oara in expunere publica o lucrare semnata Stefan Luchian: Galbenele si ulcior

Email Imprimare

Licitatia de vara din data de 19 iunie (duplex Bucuresti – Iasi) este prima licitatie de arta din Iasi. Evenimentul aduce iubitorilor si colectionarilor de arta o surpriza de proportii. O lucrare de top semnata de Stefan Luchian, care a "trait" doar in colectii private, iese la lumina dupa aproape 100 de ani.

Pentru prima oara, locuitorii Iasilor au sansa sa vada expusa capodopera lui Stefan Luchian, Galbenele si ulcior (100.000-180.000 €) la Palatul Culturii timp de doar doua zile, intre 12 si 13 iunie (10.00 - 19.00).
Vernisajul expozitiei va avea loc pe data de 12 iunie 2018, ora 12.00, la Palatul Culturii din Iasi.
Licitatia de vara propune o selectie a celor mai bine cotati artisti romani de patrimoniu. Printre vedete se afla si o lucrare unica de Nicolae Grigorescu repatriata, dar si opere de Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petrascu, Eustatiu Stoenescu, Samuel Mutzner, Octav Bancila etc.
Mai multe detalii gasiti pe www.artmark.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.