Sambata, 15 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Lansarea Vinum & Carmina - degustare de vin si cultura la The President

Lansarea Vinum & Carmina - degustare de vin si cultura la The President

Email Imprimare

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19.00, The President Pool & Lounge lanseaza proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adreseaza iubitorilor de vin bun si cultura. In cadrul evenimentului de lansare va fi organizata o degustare de vinuri de la Domeniul Bogdan, o prezentare a felului in care istoria si cultura s-au impletit cu istoria vinului, alaturi de un moment cultural artistic cu formatia Melotrom. Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul Vinum & Carmina 2018 se va desfasura in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului vor fi organizate degustari de vinuri, in cadrul carora case de vinuri partenere vor fi invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.
La eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentati ai diplomatiei, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.
Proiectul este sprijinit de: ACCMediaChannel, Autoreport, Bucuresti Life, Clarissa, Dacic Cool, Fashion8, InfoAliment, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.
Participare gratuită.
Detalii si rezervari:
Telefon: 0763.550.406, 0760.087.384, 0766.747.379
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.