Sambata, 15 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Intalnire de comunitate si programe speciale la Muzeul Hartilor

Intalnire de comunitate si programe speciale la Muzeul Hartilor

Email Imprimare

La final de iunie, sunteti asteptati la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi cu programe speciale si evenimente adresate comunitatii, astfel:

Sambata cu program prelungit si muzica de jazz
Pe 30 iunie, Muzeul Hartilor va putea fi vizitat pana la ora 21:00. In plus, dupa ora 19:30, vizitatorii vor fi invitati sa se relaxeze pe terasa muzeului, ascultand muzica de jazz. Vor concerta: Ciprian Pop - chitara, Paolo Profeti - saxofon si Adrian Flautistu - contrabas.


Invitatie la muzeu: Timpuri pe harta
Sambata, 30 iunie, ora 18:00, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi are loc o intalnire a comunitatii din proximitate. Cu acest prilej, un expert restaurator va va dezvalui cateva dintre secretele hartiei si ale pastrarii ei si veti afla raspunsuri la intrebarile despre documente si harti vechi si despre cum sa aveti grija de o colectie. Intalnirea are loc in cadrul proiectului Timpuri pe harta, proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.
Dupa discutii, va veti relaxa pe terasa muzeului cu o limonada si muzica de jazz.
Mai multe detalii aflati de pe www.muzeulhartilor.ro.

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitea beneficiarului finantarii.

Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi (MNHCV) din Bucuresti este printre putinele institutii culturale cu acest specific din lume. Muzeul detine o colectie de peste 1.000 de lucrari realizate in perioada secolelor XVI-XX, harti vechi si gravuri ce reprezinta in principal provinciile romanesti, state si regiuni europene, precum si harti astronomice si planuri de oras. MNHCV isi propune sa devina mai mult decat un muzeu, sa fie un loc de intersectie al artelor, un centru pentru studierea si reconsiderarea istoriei si a geografiilor lumii, atat de catre specialisti, cat si de catre publicul general.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.