Miercuri, 12 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Lansarea Vinum & Carmina, pe terasa grupului The President

Lansarea Vinum & Carmina, pe terasa grupului The President

Email Imprimare

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19.00, The President Pool & Lounge a lansat proiectul Vinum & Carmina, printr-o degustare de vinuri, muzica si poezie. Gazda evenimentului de lansare a fost Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President, care a facut o scurta prezentare a proiectului si a spatiilor grupului. Am lansat proiectul Vinum & Carmina din dorinta de a veni in sprijinul tuturor iubitorilor de cultura, fie ca vorbim despre poezia naturii sau literatura culta, si a tuturor celor care iubesc vinul bun si mancarea de calitate. Noi consideram ca vinul si poezia se impletesc si se completeaza, iar serile pe terasa Venetia le sporesc farmecul. Din aceste motive, invitatul special al primei intalniri din cadrul Vinum & Carmina a fost conf. univ. dr. Radut Bilbiie, care ne-a invitat la o calatorie culturala cu tema "Vinul si visul poetului". In acelasi timp, ce ar fi vinul bun fara muzica de calitate? Pentru a-l putea savura intr-un mediu relaxat, am incheiat seara cu un recital de muzica romaneasca si internationala sustinut de Cover & Dance Band, a declarat, in cadrul evenimentului, Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Invitatul special al primei intalniri din cadrul Vinum & Carmina, conferentiar universitar doctor Radut Bilbiie, a pus accentul pe legatura dintre poet, poezie si vin: Ma bucura faptul ca aveti placere si bucurie sa ascultati poezii, fiindca, pana la urma urmei, vinul intotdeauna este intovarasit de aroma de buchetul poeziei... Vinul reprezinta o poveste intelectuala... Vinul inspira poetul... Vinul inspira si aduce pe aripile basmului sau dragostea... Vinul dezleaga inimile... Printre scriitorii ale caror versuri au fost prezentate audientei s-au numarat Ion Pillat, Nichifor Crainic, Anton Pann, Dimitrie Cantemir, Ion Minulescu si George Toparceanu.
La evenimentul de lansare au fost degustate vinuri ale Domeniului Bogdan, prezentate de somelierul Catalin Baluta, care a explicat si felul in care sunt obtinute vinurile biologice. Atmosfera relaxanta a evenimentului a fost intretinuta de Cover & Dance Band, parte a Tarafului Bucuresti.

Despre Vinum & Carmina
Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul Vinum & Carmina 2018 se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de Evenimente The President. Pe durata proiectului sunt organizate trei degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora trei case de vinuri partenere sunt invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.
La evenimentul de lansare au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti si public larg.
Proiectul este sprijinit de: ACCMediaChannel, Autoreport, Bucuresti Life, Clarissa, Dacic Cool, Fashion8, InfoAliment, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.