Miercuri, 12 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Nedeie, targ’sor de vara, la MTR

Nedeie, targ’sor de vara, la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va invita la Nedeie, Targ’sor de vara, in perioada 20-22 iulie 2018, intre orele 10.00 si 18.00. O parte dintre mesterii si artistii nostri isi deschid atelierele intr-un targ’sor de vara. Aveti ocazia sa-i vedeti la lucru, sa le admirati si sa le targuiti lucrurile frumoase.

De vineri, 20, pana duminica, 22 iulie 2018, la Muzeul National al Taranului Roman sunteti asteptati cu demonstratii de tesut, incondeiat oua, modelaj cu ceara, impletituri din lavanda, sculptura in lemn, pictura pe ceramica, icoane, bijuterii, tors, cusut, pictura pe suport textil, pictura vitralii. Ca de fiecare data, oferta gastronomica va fi bogata si imbietoare. Producatorii traditionali vor aduce pentru vanzare miere, tuica, prajituri de casa, ceaiuri, cozonaci.
Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.