Joi, 13 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Invitatie la o noua degustare de vin si cultura

Invitatie la o noua degustare de vin si cultura

Email Imprimare

The President Pool & Lounge va invita la o noua degustare de vin bun si cultura, in cadrul programului Vinum & Carmina. Evenimentul are loc pe 26 iulie 2018, de la ora 19.00, la Centrul de evenimente The President, din Bdul Lacul Tei nr. 145, sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei, pe malul lacului). In cadrul evenimentului vor avea loc o degustare de vinuri de la Chateau Purcari, o prezentare cu o tema culturala sustinuta de invitatul special al evenimentului, alaturi de un moment cultural artistic cu Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti.

Proiectul de educatie in cultura vinului, cu titlul Vinum & Carmina 2018, se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de evenimente The President. Pe durata proiectului, sunt organizate degustari de vinuri, in cadrul carora case partenere si producatori de vinuri sunt invitati sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.
La fiecare eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentanti ai diplomatiei, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg. Invitatii vor putea sa testeze vinurile partenere si sa se relaxeze ascultand muzica de calitate. Totodata, pe durata evenimentului, saloanele Centrului de evenimente The President vor fi deschise pentru vizitarea si testarea facilitatilor oferite.
Printre partenerii media se numara si Dacic Cool si ACCMediaChannel.
Participarea este gratuită.
Va rugam sa confirmati participarea la evenimentul de pe 26 iulie, ora 19.00, la telefon: 0767.669.627.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.