Joi, 13 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Degustare de vin si cultura in cadrul proiectului Vinum & Carmina

Degustare de vin si cultura in cadrul proiectului Vinum & Carmina

Email Imprimare

Joi, 26 iulie 2018, de la ora 19.00, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum & Carmina. Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului.
Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a imbinat dorinta de relaxare, muzica buna si vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregatite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele saptamani, si acest eveniment s-a bucurat de interesul participantilor si speram ca acest interes sa se mentina si pe durata urmatoarelor activitati desfasurate in cadrul complexului nostru, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

In cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate si oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema Vinul in cultura populara. Platourile cu gustari ce au insotit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregatite de chefii restaurantului The President. Pe durata evenimentului, atmosfera de petrecere si relaxare a fost intretinuta de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti, iar saloanele Centrului de Evenimente The President si piscina au fost disponibile pentru vizitare. Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul Vinum & Carmina 2018 se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de Evenimente The President.
Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustari de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august) in cadrul carora 3 case de vinuri partenere sunt invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri. La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentanti ai diplomatiei, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.
Printre partenerii media se numara si Dacic Cool si ACCMediaChannel.
Participarea la eveniment este gratuita.

Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni. The President dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10.00 si 0.00 si de 5 saloane pentru evenimente: Salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, Salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, Salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, Salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, Salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina (The President Pool & Lounge) deschisa in perioada mai - septembrie si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.
Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiente placute.

Detalii si rezervari
Telefon: 0763.550.406, 0760.087.384, 0766.747.379
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa: Bdul Lacul Tei nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.