Miercuri, 12 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Un nou program educational marca The President: Sanatate prin aqua gym

Un nou program educational marca The President: Sanatate prin aqua gym

Email Imprimare

Marti, 14 august, The President Pool & Lounge lanseaza proiectul Sanatate prin aqua gym, un program educational care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.
Lansarea proiectului va avea loc pe 14 august, de la ora 11.30, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si va cuprinde o prezentare a transformarilor pe care le aduce in corp practicarea aqua gym si un antrenament de gimnastica acvatica realizat de instructorul Eduard Balaita.

Proiectul de educatie in domeniul sanatatii este initiat si derulat de Centrul de Evenimente The President, prin The President Pool & Lounge, in perioada 14 august – 15 septembrie.
Ca parinte a trei copii, stiu cat sunt de importante sportul si miscarea in aer liber pentru mentinerea sanatatii intregii familii; prin lansarea acestui proiect educational din domeniul sanatatii ne straduim sa venim in sprijinul tuturor celor interesati de mentinerea starii de sanatate prin miscare, punandu-le la dispozitie antrenamente de aqua gym fara costuri suplimentare. Practic, toti abonatii nostri beneficiaza de intrare gratuita la sedintele de aqua gym, iar cei care nu au abonament pot participa platind intrarea obisnuita la piscina (30 lei), a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Despre Sanatate prin aqua gym
Proiectul de educare si promovare a sanatatii prin miscare cu titlul Sanatate prin aqua gym se desfasoara in perioada 14 august - 15  septembrie 2018 si si-a propus sa promoveze beneficiile aduse sanatatii de gimnastica acvatica, printr-o serie de prezentari si sedinte de aqua gym desfasurate la The President Pool & Lounge, in cadrul Centrului de Evenimente The President.
La activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber, mamici, copii peste 14 ani, abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg. Abonatii The President Pool & Lounge beneficiaza de participare gratuita la toate prezentarile si sedintele de aqua gym.
Printre partenerii media se numara si Dacic Cool si ACCMediaChannel.

Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. Este absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

Despre The President Pool & Lounge
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.
The President Pool & Lounge ofera servicii de 5 stele in acest sezon estival: dusuri interioare si exterioare cu apa calda, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, preturi reduse pentru elevi si studenti, abonamente de sezon la preturi speciale.
Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10.00 si 24.00 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge) deschisa in perioada mai - septembrie.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763.550.406, 0760.087.384, 0766.747.379
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa: Bdul Lacul Tei nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.